Diensten 4 sterren

Kwaliteit van de dienstverlening

Wij hebben er altijd naar gestreefd om u te voorzien van kwaliteitsvolle diensten en faciliteiten zodat u een onvergetelijke vakantie kunt doorbrengen in de Dordogne op de camping Moulin de Paulhiac in de buurt van Sarlat. Ontdek al onze diensten in de oude steenmolen die de camping zijn naam heeft gegeven!

Onze camping heeft een bar, een restaurant, een afhaalservice, een snackbar, een wasserette en een kruidenierswinkel waar u elke dag brood en gebak kunt vinden dat ter plaatse wordt gebakken.

De receptie van de camping

Onze receptie is elke dag geopend van 8 uur 's morgens tot 20 uur 's avonds zonder onderbreking in het hoogseizoen. U vindt er alle informatie die u nodig heeft voor uw verblijf (toeristische gidsen, enz.).

Het Périgourdin delicatessenrestaurant

Elke avond geopend (behalve op maandag in het laagseizoen), zal onze chef-kok u een gevarieerde kwaliteitskeuken aanbieden, lokale gerechten op basis van verse producten. Bij het zwembad kunt u de geneugten van de gastronomie van de Perigord en de smaken van de Dordogne proeven.

Als u uw avond liever in het comfort van uw stacaravan of op uwkampeerplaats doorbrengt, kunt u ook gebruik maken van onze afhaalservice (pizza, friet, hamburger, salades, enz.).

Het waterpark

Wat zou een vakantie zijn zonder een mooie waterruimte? Al onze zwembaden zijn verwarmd, één zwembad is overdekt, de 3 glijbanen zullen gezinnen betoveren die komen genieten van verfrissende vrijetijdsactiviteiten onder de zon van de Dordogne. Op de camping Moulin de Paulhiac vergeten we de kleintjes met een waterpark en een peuterbadje voor de kinderen niet!

Wifi in de hele camping

Om ook op vakantie verbonden te blijven, wordt ons etablissement volledig gedekt door Wifi. Wij bieden u elke 6 uur 30 gratis minuten aan de bar aan, zodat u uw e-mails, sociale netwerken, de weerdienst of het nieuws kunt bekijken.

De wasserij

Een van onze vele diensten is de wasseretteservice. Daar vindt u een wasmachine, een wasdroger en een strijkplank en strijkijzer. Zeer nuttig voor lange verblijven of als u rustig wilt zijn als u terugkomt van uw vakantie, deze is geopend van 8 uur 's ochtends tot 22 uur 's avonds.

De kruidenierswinkel

De winkel staat de hele dag tot uw beschikking, van 8 tot 19 uur, en biedt u de mogelijkheid om essentiële producten op te slaan. Elke ochtend vindt u verschillende broden en gebakjes, allemaal warm, ter plaatse gebakken voor uw grootste plezier. Wij bieden ook een postdienst aan voor Frankrijk en het buitenland. Postzegels zijn te koop in de winkel.

  • Un camping en Dordogne avec espace aquatique géant chauffé
    Un camping en Dordogne avec espace aquatique géant chauffé
  • Un cadre verdoyant et reposant en Dordogne Périgord
    Un cadre verdoyant et reposant en Dordogne Périgord
  • Locations et emplacements de qualité dans notre camping de Dordogne
    Locations et emplacements de qualité dans notre camping de Dordogne
Seizoen 2022
Boek nu uw vakantie voor de zomer van 2022 !
x