Verhuur van ingerichte tenten Lodges

De ingerichte tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en hebben ook uitrusting voor de vakantie. Vakantiegangers kunnen zich daar vestigen als in een stacaravan. Deze tenten zijn uitgerust met koelkasten, kookplaten, koffiezetapparaten, borden, dekens, kussens, tafels en stoelen, ligstoelen en barbecues.

Let op : Lakens niet voorzien, mogelijkheid om ze als optie te huren.

« NIEUW 2021, een tent voor de familie. »

De week : van 252 € in het laagseizoen tot 840 € in het hoogseizoen

Een Lodge in harmonie met de natuur. 32 m² verdeeld in 2 slaapkamers en een grote woonkamer die toegang geeft tot het overdekte terras op een houten vloer, 1 slaapkamer met 1 bed van 140 x 190, 1 slaapkamer met 1 bed van 140 x 190 en 1 bed van 90 x 190 op de mezzanine, een eethoek en een keukenhoek uitgerust met een koelkast, een magnetron, een elektrische kookplaat met 2 pitten, een elektrische waterkoker en keukengerei, houten en canvas meubilair, 2 ligstoelen, een barbecue en een hangmat.

« NIEUW 2020, een tent met alle comfort. »

De week: van 231 € in het laagseizoen tot 784 € in het hoogseizoen.

Een ideale tent voor familie of vrienden. 30 m² verdeeld in 2 slaapkamers van elk 4,3 m² en een grote woonkamer die toegang geeft tot het overdekte terras op een houten vloer, 1 slaapkamer met 1 bed van 140 x 190, 1 slaapkamer met 1 bed van 140 x 190 en 1 bed van 90 x 190 op de mezzanine, een eethoek en een keukenhoek uitgerust met een koelkast, een 2-pits elektrische kookplaat, een elektrische waterkoker en keukengerei, houten en canvas meubilair, 2 ligstoelen, een barbecue.

  • Un camping en Dordogne avec espace aquatique géant chauffé
    Un camping en Dordogne avec espace aquatique géant chauffé
  • Un cadre verdoyant et reposant en Dordogne Périgord
    Un cadre verdoyant et reposant en Dordogne Périgord
  • Locations et emplacements de qualité dans notre camping de Dordogne
    Locations et emplacements de qualité dans notre camping de Dordogne
Seizoen 2022
Binnenkort boeken !
x