Camping in de Dordogne met zwembad

Onze 4 sterren camping in de Dordogne met zwembad biedt u de mogelijkheid om tijdens uw verblijf in de Périgord te genieten van een prachtig waterpark. Ons overdekte zwembad zal jong en oud een groot deel van het jaar verrukken: de kleintjes die zich willen uitleven in het warme water, en de ouderen die een paar baantjes willen trekken, of gewoon op de rand willen kijken naar hun kinderen. Natuurlijk, zelfs voor volwassenen, is het nemen van een duik nooit uit den boze!

Ontdek ons verwarmd en overdekt zwembad

Onze camping in de Dordogne biedt u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot maar liefst 4 verschillende zwembaden voor u en uw kinderen. Er zijn :

 • Het zwembad, om rustig te zwemmen lengtes onder de zon van de Dordogne ;
 • Het zwembad voor de waterglijbanen, zodat uw kinderen in alle veiligheid een onvergetelijke glijbaan kunnen maken;
 • Een klein zwembad voor de jongste kinderen;
 • En tot slot, een overdekt en verwarmd zwembad, zeer praktisch het hele jaar door;
 • (Laten we niet vergeten, de waterstraal hoek, die de kinderen zal verrukken... en niet alleen!).


Zowel in het voorjaar als in de zomer verwelkomt de Périgord-hemel een stralende zon... Maar soms nodigen enkele onwelkome wolken uit tot het feest. Daarom is ons verwarmde en overdekte zwembad er om de vakantie te redden en andere buitenactiviteiten te vervangen. Dankzij een afneembaar dak kan het zwembad worden overdekt, waardoor u toegang heeft tot gematigd water, regen of zonneschijn.

Met zijn diepte van 1,6 m en zijn grote oppervlakte (120 m2) is het overdekte zwembad ideaal voor volwassenen die in alle rust een paar vademen willen zwemmen: een paar lengtes zullen u een wereld van goed doen! Kinderen kunnen ook mee, mits ze goed begeleid en uitgerust zijn.

Het zwembad van onze 4-sterrencamping in de Dordogne is ideaal voor onvergetelijke momenten met het gezin: waarom zou u bijvoorbeeld niet leren zwemmen met de kleine? Het is tijd om de armbanden in de kast te laten liggen voor die kleine ontluikende Michael Phelps! Ons binnenzwembad is een plek van leren, plezier en veiligheid voor het hele gezin. Je bent niet veilig voor het maken van onvergetelijke herinneringen!

Aanbevelingen en diensten van de camping

Wij bieden een breed scala aan accessoires en boeien voor alle maten. Kinderen mogen echter niet onbeheerd rond de zwembaden worden achtergelaten. Verder vragen we de jongens om een zwembroek te dragen in plaats van een onderbroek.

Geniet van een verwarmd binnenzwembad op een 4-sterren camping in de Dordogne.

Het dak en de temperatuur van ons verwarmde en overdekte zwembad maken het ideaal om te zwemmen in alle seizoenen. Het water in dit zwembad wordt gedurende de dag op een zeer aangename temperatuur gehouden, waardoor u verzekerd bent van een zeer comfortabele en optimale zwemervaring, zelfs als de temperatuur buiten daalt.

Als de zon besluit te blijven schijnen, past het verwarmde zwembad zich ook aan de warme dagen aan. Kom en ontspan op onze ligstoelen. Ze bevinden zich in een licht verzonken gebied naast het overdekte zwembad. Zo kunt u genieten van de zon zonder te spetteren: geen water in uw frisdrankglas! Tot slot is deze ruimte ideaal om te luieren...

Maar het verwarmde binnenzwembad is niet het enige dat tot uw beschikking staat. Als het mooi weer is, kunt u ook ons grote zwembad proberen, of onze glijbanen voor jong en oud. Het water in onze zwembaden is zeer aangenaam, om u het comfort te bieden van een grote camping in het hart van het mooiste land ter wereld (de Dordogne, of Frankrijk, de keuze is aan u).

Meer in het algemeen biedt ons aanbod van attracties u een grote verscheidenheid aan ervaringen en activiteiten voor het hele gezin.

Een zwembad... en nog veel meer!

Onze 4-sterren camping in de Dordogne biedt u de mogelijkheid om te zwemmen in een kwaliteitszwembad en zwembaden. Maar het biedt u ook zoveel meer: of het nu gaat om accommodatie, eten of buitenactiviteiten, het doorbrengen van uw vakantie of een paar dagen in de Périgord is een geweldige ervaring die u terugbrengt naar het hart van Frankrijk.


Ontdek onze stacaravans te huur, de natuurgebieden in de buurt van de camping, of de uitzonderlijke gastronomie van dit land van de traditie! De gastronomie van de Périgord zit inderdaad vol met sappige gerechten die alle smaakpapillen zullen bekoren. Als je eenmaal vol bent, wacht je een uur en neem je een duik in het zwembad: je hebt het verdiend!

 • Un camping en Dordogne avec espace aquatique géant chauffé
  Un camping en Dordogne avec espace aquatique géant chauffé
 • Un cadre verdoyant et reposant en Dordogne Périgord
  Un cadre verdoyant et reposant en Dordogne Périgord
 • Locations et emplacements de qualité dans notre camping de Dordogne
  Locations et emplacements de qualité dans notre camping de Dordogne
Seizoen 2022
Boek nu uw vakantie voor de zomer van 2022 !
x