Verhuur van stacaravans en ingerichte tenten

Geniet van het comfort van onze accommodatie op de camping in de Dordogne. Zorgvuldig onderhouden zullen zij u een ideaal vakantieresort bieden om een ​​mooie vakantie in de Périgord door te brengen. De stacaravans van camping Moulin de Paulhiac zijn geschikt voor maximaal 2 tot 6 personen. Deze vakantiehuisjes zijn daarom bijzonder geschikt voor gezinnen of groepen kampeerders. Met deze accommodaties wordt u in minder tijd geïnstalleerd dan u zou moeten zeggen en bent u vanaf de eerste dag klaar om de Dordogne te verkennen. De stacaravans zijn uitgerust met toilet, douche, verwarming, koelkast, gaskookplaat, elektrische oven, koffiezetapparaat, potten, borden, dekens en handdoeken. kussens, een stofzuiger, een tafel en stoelen, een barbecue en ligstoelen voor uw comfort op het terras!

De ingerichte tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en hebben ook uitrusting voor de vakantie. Vakantiegangers kunnen zich daar vestigen als in een stacaravan. Deze tenten zijn uitgerust met koelkasten, kookplaten, koffiezetapparaten, borden, dekens, kussens, tafels en stoelen, ligstoelen en barbecues.

Let op : Lakens niet voorzien, mogelijkheid om ze als optie te huren.

« NIEUW 2019, een comfortabele stacaravan. »

De week: van 385 € in het laagseizoen tot 1085 € in het hoogseizoen

33 m², 1 slaapkamer met een bed van 140 x 190, 2 slaapkamers met twee bedden van 80 x 190 (1 met mezzanine bed), woonkamer met sofa, eethoek met een tafel en 6 stoelen, kitchenette, koelkast / vriezer, bord 4 gaspitten, koffiezetapparaat en waterkoker, badkamer met douche 100x80 en grote wastafel, apart toilet, half overdekt houten terras, tuinmeubilair, 2 ligbedden en 1 barbecue.

Mobil-home Flores

«Alles is voorzien voor uw comfort en ontspanning om een aangename en eenvoudige vakantie door te brengen.»

Week: van € 266 in het laagseizoen tot € 854 in het hoogseizoen

26 m², 1 slaapkamer met een bed van 140 x 190, 1 slaapkamer met twee bedden van 80 x 190, Eethoek met een bank, tafel en 4 stoelen, Keukenhoek met keukengerei, koelkast/vriezer, gasfornuis met 4 branders, koffiezetapparaat en elektrische waterkoker, Badkamer met douche en wastafel, Aparte WC, Half overdekt houten terras, tuinmeubelen, 2 stoelen en 1 barbecue.

Mobil-home Tamaris

«Om op vakantie te gaan met de volledige stam, in een comfortabele en ruime stacaravan»

Week: van € 357 in het laagseizoen tot € 1029 in het hoogseizoen

32 m², 1 slaapkamer met een bed van 140 x 190, 2 slaapkamers met twee bedden van 80 x 190, Eethoek met een bank, tafel en 4 stoelen, Keukenhoek met keukengerei, koelkast/vriezer, gasfornuis met 4 branders, koffiezetapparaat en elektrische waterkoker, Badkamer met douche en wastafel, Aparte WC, Half overdekt houten terras, tuinmeubelen, 2 stoelen en 1 barbecue.

Mobil-home Grand Large

«Een gezellige en moderne stacaravan, met grote openingen op het terras en de natuur»

Week: van € 301 in het laagseizoen tot € 903 € in het hoogseizoen

31 m², 1 slaapkamer met een bed van 140 x 190, 1 slaapkamer met twee bedden van 80 x 190, Eethoek met een divan, tafel en 4 stoelen, Keukenhoek met keukengerei, koelkast/vriezer, gasfornuis met 4 branders, koffiezetapparaat en elektrische waterkoker, Badkamer met douche en wastafel, Aparte WC, Half overdekt houten terras, tuinmeubelen, 2 stoelen en 1 barbecue.

tente cabanon

«Direct contact met de natuur, eenvoud en comfort»

Week: van € 231 in het laagseizoen tot € 686 in het hoogseizoen

25 m² plus een overdekt terras van 10 m² met een houten vloer, 1 slaapkamer met 1 bed van 140 x 190, 1 slaapkamer met 2 aparte bedden van 90 x 190, eethoek en keukenhoek met koelkast, elektrisch fornuis met 2 branders, een waterkoker en keukenapparatuur, meubels in hout en stof, 2 ligstoelen, barbecue.

  • Un camping en Dordogne avec espace aquatique géant chauffé
    Un camping en Dordogne avec espace aquatique géant chauffé
  • Un cadre verdoyant et reposant en Dordogne Périgord
    Un cadre verdoyant et reposant en Dordogne Périgord
  • Locations et emplacements de qualité dans notre camping de Dordogne
    Locations et emplacements de qualité dans notre camping de Dordogne