Verhuur van stacaravans en ingerichte tenten

Camping Le Moulin de Paulhiac**** biedt u ruime en comfortabele stacaravans, ontworpen voor maximaal 4 tot 6 personen. Ze zijn uitgerust met een toilet, douche, warm en koud water, verwarming, koelkast, gasfornuis en elektrische oven, koffiezetapparaat, potten, borden, dekens en kussens, een stofzuiger, een tafel en tuinstoelen, ligstoelen en een barbecue.

Wij bieden ook Canadese tenten, ontworpen voor maximaal 4 personen, allemaal uitgerust met een koelkast, gasfornuis, koffiezetapparaat, borden, dekens, kussens, tafel en stoelen, ligstoelen en een barbecue.

Let op : Wij voorzien geen beddengoed en lakens.

Geniet van een verblijf in alle comfort in onze camping in de Midi-Pyreneeën!

Mobil-home Flores

«Alles is voorzien voor uw comfort en ontspanning om een aangename en eenvoudige vakantie door te brengen.»

Week: van € 266 in het laagseizoen tot € 854 in het hoogseizoen

26 m², 1 slaapkamer met een bed van 140 x 190, 1 slaapkamer met twee bedden van 80 x 190, Eethoek met een bank, tafel en 4 stoelen, Keukenhoek met keukengerei, koelkast/vriezer, gasfornuis met 4 branders, koffiezetapparaat en elektrische waterkoker, Badkamer met douche en wastafel, Aparte WC, Half overdekt houten terras, tuinmeubelen, 2 stoelen en 1 barbecue.

Mobil-home Tamaris

«Om op vakantie te gaan met de volledige stam, in een comfortabele en ruime stacaravan»

Week: van € 357 in het laagseizoen tot € 1029 in het hoogseizoen

32 m², 1 slaapkamer met een bed van 140 x 190, 2 slaapkamers met twee bedden van 80 x 190, Eethoek met een bank, tafel en 4 stoelen, Keukenhoek met keukengerei, koelkast/vriezer, gasfornuis met 4 branders, koffiezetapparaat en elektrische waterkoker, Badkamer met douche en wastafel, Aparte WC, Half overdekt houten terras, tuinmeubelen, 2 stoelen en 1 barbecue.

Mobil-home Grand Large

«Een gezellige en moderne stacaravan, met grote openingen op het terras en de natuur»

Week: van € 301 in het laagseizoen tot € 903 € in het hoogseizoen

31 m², 1 slaapkamer met een bed van 140 x 190, 1 slaapkamer met twee bedden van 80 x 190, Eethoek met een divan, tafel en 4 stoelen, Keukenhoek met keukengerei, koelkast/vriezer, gasfornuis met 4 branders, koffiezetapparaat en elektrische waterkoker, Badkamer met douche en wastafel, Aparte WC, Half overdekt houten terras, tuinmeubelen, 2 stoelen en 1 barbecue.

tente cabanon

«Direct contact met de natuur, eenvoud en comfort»

Week: van € 231 in het laagseizoen tot € 686 in het hoogseizoen

25 m² plus een overdekt terras van 10 m² met een houten vloer, 1 slaapkamer met 1 bed van 140 x 190, 1 slaapkamer met 2 aparte bedden van 90 x 190, eethoek en keukenhoek met koelkast, elektrisch fornuis met 2 branders, een waterkoker en keukenapparatuur, meubels in hout en stof, 2 ligstoelen, barbecue.

  • Un camping en Dordogne avec espace aquatique géant chauffé
    Un camping en Dordogne avec espace aquatique géant chauffé
  • Un cadre verdoyant et reposant en Dordogne Périgord
    Un cadre verdoyant et reposant en Dordogne Périgord
  • Locations et emplacements de qualité dans notre camping de Dordogne
    Locations et emplacements de qualité dans notre camping de Dordogne